Diaper cakes!

Για τα μωρά μας!

Χαθήκαμε πάλι, το ξέρω! Αλλά τώρα με τη δουλειά έχω καλή δικαιολογία 😉 Για αυτό σας έχω σήμερα κάτι πολύ γλυκό…!

Πριν από μερικές εβδομάδες ήρθαν τα μωρά μας, υγιέστατα και γεμάτα ζωντάνια. Είμαι πλέον περήφανη θεία τεσσάρων ανιψιών. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα γεννητούρια είναι ευκαιρία για κατασκευές! Αυτή τη φορά είπαμε επιτέλους με τη μαμά μου να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε τα λεγόμενα diaper cakes, τις τούρτες που είναι φτιαγμένες από πάνες. Ας μιλήσουν οι εικόνες…..

SAMSUNG CAMERA PICTURESΟι δύο πρώτοι όροφοι είναι φτιαγμένοι από πάνες. Πήραμε την καθεμία ξεχωριστά, την τυλίξαμε σε ρολό και την σταθεροποιήσαμε με ένα λαστιχάκι. Γύρω γύρω βάλαμε πάντες, πετσέτες και σαλιάρες. Ο τρίτος όροφος αποτελείται από φορμάκια (και αυτά τυλιγμένα σε ρολό), καλτσάκια μπιμπερό, μωρομάντιλα και σαλιάρες.

SAMSUNG CAMERA PICTURESΑυτή είναι η τούρτα για την μικρή μας, στα ροζ! Πάνω πάνω κοτσάραμε μια πολύ χαριτωμένη Μίνι για τις πρώτες αγκαλιές!

 diaper cake 3Είχα φτιάξει γράμματα από χαρτόκουτο για να στολίσουν την κάθε τούρτα… Ξέχασα να πω ότι θα πρέπει να έχετε και μια βάση από τούρτα (αρκετά μεγάλη) για να ακουμπήσει η τούρτα επάνω.

diaper cake 4Και η γαλάζια τούρτα του μπεμπούλη μας, στο ίδιο στυλ απλά σε άλλο χρώμα. Ο κάθε όροφος στερεώθηκε πρώτα με μια παραμάνα (σε κρυφό σημείο στο πίσω μέρος) και μετά μπήκε και μια κορδέλα γύρω του για να το στολίσει.

diaper cake 5Στο τέλος τα βάλαμε και σε ένα τεράστιο σελοφάν και ήμασταν έτοιμοι! Σκάσαμε λοιπόν μύτη στις κλινικές με τα τεράστια τουρτοειδή…. πολύ γέλιο! Αλλά…. κάναμε εντύπωση, δεν μπορώ να πω!

Μπορείτε να βάλετε ότι άλλο θέλετε μέσα και πάνω στις τούρτες. Πιπίλες, παπουτσάκια, κορδέλες, καπελάκια…. Ότι θέλετε και αντέχετε! Επίσης, να πω ότι χρειαστήκαμε γύρω στις 50 πάνες για κάθε τούρτα (για δύο ορόφους, μια και ο τρίτος περιείχε άλλα πράγματα). Επίσης, καλό είναι να είστε 2 άτομα για να μην δυσκολευτείτε στην συναρμολόγηση.

Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!!!

Πολλά φιλιά και καλή αντοχή στη ζέστη!

Leave a comment