Κάρτες με ζωάκια

Για τα γενέθλια των παιδιών

Περιέργως, το φθινόπωρο είναι η εποχή που γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά. Έτσι, και τώρα το Σεπτέμβριο είχα αρκετά παιδάκια στον παιδικό που είχαν γενέθλια και τους έφτιαξα από μια καρτούλα. Χρησιμοποίησα για θέμα ζώα της ζούγκλας, από μια πολύ όμορφη χαρτοπετσέτα που βρήκα τις προάλλες.  Είχα καιρό να ασχοληθώ με την τεχνική της χαρτοπετσέτας σε κάρτες και ομολογώ πως είναι μια από τις πιο εύκολες σε χρήση τεχνική. Με ένα απλό και όμορφο σχέδιο, μπορεί κανείς να φτιάξει μια κάρτα, αστεία και παιχνιδιάρικη, ότι πρέπει δηλαδή για μικρά παιδιά. Ιδού και μερικές από τις κάρτες για να πάρετε μια γεύση. Δυστυχώς οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν βράδυ και με φλας, οπότε γυαλίζουν λίγο περισσότερο απ’ ότι στην πραγματικότητα.

4 comments

  1. Πολυ ομορφες,παιδικες και χαριτωμενες.Δεν ηξερα οτι η τεχνικη της χαρτοπετσετας γινεται και σε χαρτονι.Θα το δοκιμασω.

    Like

  2. Ναι, γίνεται και σε χαρτόνι. Και έχει πολλές και έξυπνες εφαρμογές!

    Like

  3. Πο-πο, τί ομορφιές είναι αυτές;!!!Τέλεια τα ζωάκια, είναι φανταστικά!!!
    Πρόβατό μου μπορείς λίγο να με μυήσεις στα μυστικά της χαρτοπετσέτας;;
    Διότι έχω προσπαθήσει-μάλλον λανθασμένα και μου βγαίνουν κάτι σάχλες συνήθως!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

    Like

  4. Καταρχήν, ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια!
    Μπορείς να διαβάσεις και ένα προηγούμενο post που είχα κάνει πριν καιρό, https://provatomekaskol.wordpress.com/2009/02/22/texniki-xartopetsetas/ στο οποίο εξηγώ λίγο πολύ πως γίνεται. Μόνο που έχω να προσθέσω ότι πλέον χρησιμοποιώ μια ειδική κόλλα για decoupage που είναι πιο ρευστή και πιο εύκολη στη χρήση. Δοκίμασε και αν πάλι δεν βγει, θα έρθω να σου κάνω μάθημα!!! Φιλιά!

    Like

Leave a comment